A Smile termékcsalád gyártója, a Kovács & Szalay Kft. 100 %-ban magyar tulajdonú vállalat, melynek története egészen 1969-ig nyúlik vissza, amikor Kovács László megalapította első pékműhelyét.

A piaci igényeknek elébe menő folyamatos megújulásnak és egyedi, innovatív termékeinek köszönhetően a cég mára jelentős piaci szereplővé vált a csomagolt pékáru kategóriában. A fogyasztói igények és visszajelzések szem előtt tartásával kifejlesztett Smile palacsinta termék forgalma folyamatosan növekszik és piacvezető kategóriájában.

Vállalatunk 2003 óta rendelkezik HACCP minősítéssel, a 2017-es évre sikeresen auditáltuk a gyártási folyamatunkat, amelynek köszönhetően újból megszereztük az IFS minősítést. A megnövekedett kereslet kielégítésére 2015-ben új beruházásként modern, nagy kapacitású gépsor beüzemelésére került sor új telephelyünkön.

Termékeinket az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) tesztelte és jóváhagyta forgalmazásukat. Ausztriában az LVA intézet vizsgálta be a Smile palacsinta termékeket. Termékeink gyártási folyamata megfelel a HALAL előírásainak. Termékeinket Magyarországon, magyar munkaerővel és többségében magyar alapanyagból gyártjuk.

Fő irányelvünk, hogy folyamatos és innovatív fejlesztésekkel elégítjük ki fogyasztóink jelenlegi és jövőbeni igényeit (új ízek, új kiszerelések, új csomagolás), az értékesítést pedig marketingtámogatással segítjük.